Search
Close this search box.

HPD „GOJZERICA” Škola je završena, diplome su podijeljene – Idemo u planine!

U srijedu 11. svibnja 2022. godine završila je 4. Opća planinarska škola u HPD Gojzerica Požega, ispitom i svečanom dodjelom diploma. Ispit je položilo 35 polaznika planinarske škole nakon nešto više od dva mjeseca predavanja, vježbi, terenske nastave i višednevnih izleta.


Ispit se sastojao od provjere znanja putem pisanog testa te praktičnog dijela, kroz koji su polaznici morali pokazati vještine i znanja koja su stekli tijekom dvomjesečnog programa planinarske škole. Ispit za polaznike organizirao voditelj ove planinarske škole profesor Frano Barišić, uz pomoć iskusnih planinara i planinarskih vodiča Nade Banović i Višeslava Turkovića. Nakon polaganja ispita uslijedila je dodjela nagrada za najbolje polaznike i naj predavača, a nakon toga i dodjela diploma za uspješne polaznike. Cijeli tijek ispita kao i dodjelu diploma pratilo je dobro raspoloženje i vesela atmosfera.


Sve dodijeljene diplome, nagrade kao i obraćanja organizatora, polaznici su popratili gromoglasnim pljeskom uz opće veselje i radost. Po završetku svečanog dijela organizatori su počastili sve nazočne pićem i tortom koju je za ovu posebnu prigodu izradila svima poznata Danijela Efinger. Našao se tu i šampanjac, popila se i po koja te se ekipa razišla uz zvuke poznatog rocka. Za kraj ne preostaje ništa drugo osim poziva: ”Idemo u planine!”
Izvor: HPD Gojzerica

Vezano
Vezano