Najčitanije

 • Fotogalerije

  HPD „KLIKUN” Nakon odmora na moru, Pleterničani opet u brdima – Krndija i Požeška gora

  Vrijeme godišnjih odmora završilo je i za članove HPD „Klikun” Pleternica pa su ponovo krenuli na izlete u brda. Prvi je bio na Krndiju a drugi na Požešku Goru o čemu je Dragutin Kepić na facebooku objavio slijedeće:

  KRNDIJA – Nakon odmora na moru poželjesmo se naših planina pa ponovismo izlet iz svibnja na Krndiju od Paulinovca preko Bedemgrada, Ivinih vrela do Paulinovca. Nekima je to bilo prvo upoznavanje ove prekrasne staze, malo smo iznenađeni koliko je kiše palo prošle noći da smo na mjestima morali obilaziti jaruge. Sladimo se kupinama i kolačima “KLIKUNAŠICA” i krijepimo vodom s izvora, živimo zdravo. Prođe prekrasan dan u prirod i druženju na radost svih sudionika uz pozdrave: “Zdravi i veseli bili!” Evo nekoliko fotki koje djelimo s vama. Živjeli!

  POŽEŠKA GORA – Da nam dan ne prođe uludo odlučismo se na šetnjicu od Trga Sv. Trojstva preko Kalvarije – Sokolovca – Sv Jelene – Šicana do OPG-a Mladena Ravlića gdje smo uvijek dobrodošli. Obilje voća, kolača i dobrog vina vraća nam snagu jer smo se potrošili u tri sata hoda po grbavoj Slavoniji. “Gdje je lijepo ostani što duže.” Tako i mi dočekasmo noć, a po mraku se vratismo u Požegu poprilično umorni ali sretni i zadovoljni. “Zdravi i veseli bili!” pozdravljaju vas “KLIKUNAŠI” uz nekoliko fotki današnjeg dana. Živjeli!

  Izvor: D.Kepić
  Pripremila: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije