Search
Close this search box.

HPD „SOKOLOVAC” Obavijest za planinarke i planinare – ne preporučujemo kretanje Požeškom gorom i njenim zapadnim dijelom Babjom gorom


Planinarska sezona uskoro započinje stoga molimo planinarke i planinare da do daljnjeg izbjegavaju hodati planinarskim putovima na Požeškoj gori i njenom zapadnom dijelu Babjoj gori za koje je zadužen HPD Sokolovac prema registru planinarskih putova Hrvatskog planinarskog saveza – osobito stazama koje prolaze kroz šume.
Naime, u zadnjem nevremenu srušen je veliki broj stabala te mnogi dijelovi putova nisu prohodni i sigurni, te je uništen i veći broj markacija. HPD Sokolovac Požega, odnosno markacistička sekcija je u kontaktu s Upravom šuma, podružnica Požega. HPD Sokolovac će početi uređivati staze za koje je zadužen prema registru kada Uprava šuma obavi uklanjanje srušenih stabla. Rekli su nam da ne krećemo s obnovom dok oni ne naprave uklanjanje jer je opasno. Nevrijeme je napravilo štete na velikom području stoga,vas molimo za strpljenje.
Markacistička sekcija do tada će nastaviti s obnovom markacija na Papuku te će vas obavijestiti kada planinarski putovi na Požeškoj gori za koje je HPD Sokolovac zadužen budu sigurni i prohodni.

Vaš HPD Sokolovac Požega

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu