Search
Close this search box.

HPD SOKOLOVAC Planinarska zabava i praćenje Hrvatske na Svjetskom prvenstvu

Nakon brojnih radnih akcija uređivanja, čišćenja i održavanja PD “Lapjak” u Velikoj proteklog vikenda planinari su održali dva zanimljiva druženja u svome prostoru.


U petak je bio na rasporedu događaj koji se već ustalio kod planinara općenito  takozvani “Pinklec party” odnosno zabava. Tom prilikom vrijedne planinarke i planinari su pripremili brojne gastro delicije te poznata i probrana pića ovoga kraja. Na bogatom stolu se moglo pronaći od čvaraka, kobasica, sireva pa sve do domaćih kolača. Uz dobru hranu tu se nalazila i vrhunska kapljica koja je godila svim nepcima.

Kako zabava ne bi prošla bez žive glazbe za tu prigodnu vrijedni planinar Damir Devčić pripremio je svoje instrumente gitaru i harmoniku koje su cijelu večer bile zadužene za odličnu atmosferu. Uz smijeh, pjesmu i ples društvo je ostalo do sitnih noćnih sati.

Nedelja je bila predodređena na praćenje nogometne utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje su se sastale Hrvatska i Kanada. Vruće i užarene atmosfere nije ne dostajalo kao ni pjesme koja je potekla nakon pobjede naše nogometne reprezentacije. Još jednom su planinari pokazali da osim hodanja vole dobro društvo i zabavu te pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže.

Izvor: Bruno Horvat, struč. spec. oec.
HPD “Sokolovac” Požega, predsjednik

Vezano
Vezano