Search
Close this search box.

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA U Požeško-slavonskoj županiji osvojeno 48 posto glasova birača što je više nego 2020.godine – Pleternica je rekorder s 58 posto!

Sinoć nakon što su zatvorena biračka mjesta, u prostorijama Hrvatske demokratske zajednice u Požegi, novinarima su se obratili čelni ljudi stranke i kandidati za Hrvatski sabor.
Predsjednica ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije Antonija Jozić je sa zadovoljstvom istaknula kako je ova stranka postigla bolji izborni rezultat nego 2020.godine.
– Mi smo na 15 300 glasova u Požeško-slavonskoj županiji, u postotku je to 48 posto a rezultati po općinama i gradovima izgledaju ovako: u Brestovcu je osvojeno 52 posto, Čaglinu 53 posto, Jakšić 46, Kaptol 48, Kutjevo i Lipik po 50 posto, Požega 40 posto, Velika 45 posto, Pakrac 51 posto i najbolji rezultat ima Pletermnica 58 posto. Ono što bih na kraju željela reći je: Hvala svima od srca na svom angažmanu, trudu u proteklih nekoliko tjedana u kampanji koja je bila vrlo kratka ali u kampanji u kojoj smo uspjeli prikazati rad i rezultate Hrvatske demokratske zajednice na razini i naše Požeško-slavonske županije ali isto tako i Republike Hrvatske. Ono čime mogu zaključiti je da su naš rad i rezultati prepoznati, stoga hvala svima koji su dali glas Hrvatskoj demokratskoj zajednici – rekla je A.Jozić.

U svoje ime, i u ime Anamarije Blažević iz Pakraca, koja je na listi HDZ-a, ali nije bila sinoć u Požegi, svima koji su dali glas HDZ-u zahvalio se požeški gradonačelnik dr.sc.Željko Glavić. – Ovo je veliki rezultat ali i velika obveza. Uvjeren sam da s ovim rezultatom, kao i rezultatom ostalih izbornih jedinica, da će to biti upravo ono što smo željeli, a željeli smo da se ne mijenja ono što je dobro – rekao je Ž.Glavić.
Zahvale je uputio i predsjednik GO HDZ-a Požega dr.sc.Boroislav Miličević. – Zahvaljujem se građanima koji su izašli na izbore, posebno onima koji su dali glas HDZ-u a svojim dragim stranačkim kolegicama i kolegama čestitam na prekrasnom rezultatu s vjerom da ćemo ovako uspješno, kako smo ostvarili izborne rezultate, nastaviti uspješno obnašati i vlast u Republici Hrvatskoj – istakao je B.Miličević.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega