Search
Close this search box.

HRVATSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA PLETERNICA Povodom rođendana Matka Peića i Valentinova – izložba slika i večer ljubavne poezije!

Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica priprema još jednu ‘poslasticu’ za sve ljubitelje likovne umjetnosti i pisane riječi, osobito one ljubavne. U tome će im pomoći članovi Udruge zavičajnih pisaca i slikara Požeško-slavonske županije „Matko Peić”.
– Na prigodan način ćemo obilježiti rođendan Matka Peića 10.siječnja te Valentinovo koje je 14.siječnja. Tim povodom ovdje ćemo 10.siječnja imati otvorenje izložbe slika i večer ljubavne poezije članova Udruge „Matko Peić”. Izložba je već postavljena a sad još spremamo snimanje prigodnog spota kojim ćemo najaviti ovaj događaj – rekao je ravnatelj knjižnice Franjo Novak. Otkrio je potom i jednu ‘slatku tajnu’.
– Predložili smo a Grad Pleternica je prihvatio: u Knjižnici bi se svaki mjesec trebala organizirati jedna izložba i večer poezije. Nadam se da ćemo to uspjeti realizirati kako bismo građanima redovito pružili mogućnost uživanja uz čitanje, pjesmu i zajedničko druženje.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu