Search
Close this search box.

HRVATSKA ZAJEDNICA UDRUGA RODITELJA POGINULIH BRANITELJA DOMOVINSKOG RATA Skupu u Vodicama prisustvovale i članice požeške udruge – odlični rezultati natjecanja u pikadu!


U Vodicama su se okupili predstavnici Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata iz cijele Hrvatske. Susret je trajao tri dana a prisustvovale su mu i dvije predstavnice požeške Udruge roditelja poginulih branitelja. Predsjednica Kata Ronko i Manda Terzić.
– Izvještaj o radu podnijela je predsjednica Hrvatske zajednice udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Lucija Kober, a boravak u Vodicama je bio prigoda za razgovore i izmjenu iskustava u radu. Zajednica, inače, okuplja 25 udruga roditelja. Mi smo također iznijeli mišljenje kako bi sadašnja predsjednica trebala ostati na toj dužnosti – rekla nam je M.Terzić.
Skup u Vodicama imao je i svoj sportski dio a predstavnici udruga roditelja poginulih branitelja natjecali su se u pikadu, kartanju i boćanju. Naše predstavnice bile su iznimno uspješne pa je predsjednica Kata Ronko zauzela 1.mjesto dok je Manda Terzić bila 2.

Tekst: V.Milković
Foto: M.Terzić

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi