Search
Close this search box.

HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE OD DANAS U PLETERNICI „Olakšali smo sugrađanima bližu dostupnost usluge i informacija“

Nakon nedavnog otvorenja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i najave proširenja usluga od danas su Pleterničankama i Pleterničanima na raspolaganju usluge i servis Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
– Korak po korak i ostvarujemo rezultate koje smo zacrtali prije izgradnje zgrade. Vjerujem da smo ovom suradnjom olakšali građanima dostupnost usluge i informacija – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
Predstojnica Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, Jasminka Antunović zahvalila se gradskoj upravi Grada Pleternice na novom prostoru u zgradi E – inkubatora.
– Hvala Vam što se nam omogućili da i mi postanemo dio ove pozitivne priče. Vjerujem da će uvođenje uredovnog dana u kojem ćemo pružati usluge HZZ-a u Pleternici, pomoći poduzetnicima i nezaposlenim osobama s područja Grada Pleternice i okolnih naselja da te usluge iskoriste brže i jednostavnije – poručila je Antunović.
Prostor e-inkubatora je u prvom redu namijenjen poduzetnicima, ali prilikom kreiranja projekta ideja je bila da poduzetnici imaju i sve servise koji su im nužni uz sebe.
– Takvim promišljanjem smo htjeli skratiti poduzetnicima vrijeme koje im je potrebno za procedure, a samim time i povećati vrijeme za stvaranje novih vrijednosti i prihoda tvrtke – zaključuje Šarić.
Pleternica je nositelj i BFC certifikata, a označuje ugodno i povoljno poslovno okruženje što e-inkubator ovakvim načinom funkcioniranja zaista i je.

Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano