Search
Close this search box.

HRVATSKO MALONOGOMETNO PRVENSTVO ZA KADETE Požeški „Autodijelovi Tokić“ postali državni prvaci u futsalu

Na održanoj završnici Hrvatskog malonogometnog prvenstva za kadete u Splitu, na kojoj je sudjelovala i ekipa MNK Autodijelovi Tokić, kadeti ovog požeškog kluba postali su prvaci Hrvatske u futsalu. Od sedam momčadi pokazali su najviše, a odličnim igrama ostvarili su na Gripama sjajan rezultat, Pobijedili su u svojoj skupini MNK Gauni iz Biograda s 3:1,  MNK Fotex  iz Varaždina sa čak 14:5, te u polufinalu MNK Futsal Gorovo iz Opatije. 

U finalu su se mladi „Tokići“ ponovno sastali s ekipom Gaunija koja je u polufinalu nakon penala bila bolja od MNK Novo Vrijeme (Makarska). Protiv biogradskog kluba ovaj put su pobijedili s 5:2 (4:1). Poveli su autogolom Ante Kulaša u 4. minuti, a strijelci za Požežane bili su Luka Andrijević (8), Ivan  Bulaja (12, 28) i Borna Knezović (14). Golove za Gauni postigli su Roko Katuša (13) i Šimun Erlić (30). Za najboljeg igrača završnice proglašen je Borna Knezović iz pobjedničke ekipe MNK Autodijelovi Tokić.

Naslov prvaka Hrvatske u kadetskoj konkurenciji osvojili su vratari Marino Šop i Nikica Vukoja, te igrači Antun Kovačević, Samuel Lubar, Ivan Bulaja, Ante Banožić, Leon Bošković, Luka Andrijević, Petar Hrnjak, Dominik Kuprešak, Marin Šarić, Stjepan Bošnjak, Borna Knezović i Leonardo Nović Ivanović.  Uspješno ih je je vodio mladi stručnjak Tomislav Banožić. 

Pripremio: I. T.

Foto: Mali nogomet

 

Vezano
Vezano