Search
Close this search box.

HUMANITARNI KONCERT Dođite i podržite Udrugu OSI

Iz Udruge osoba s invaliditetom – OSI Požega primili smo slijedeću informaciju:

Dragi naši prijatelji, sugrađani i podupiratelji Udruge OSI Požega,
sve Vas pozivamo na jedan poseban koncert koji će se održati u prekrasnoj Koncertnoj dvorani Glazbena škola Požega, u četvrtak 18.01.2024. s početkom u 19.30 sati.
Ne propustite uživati u glazbenoj čaroliji koju će za sve nas izvesti izvrsni duo Krešimir Stražanac, bas-bariton i Krešimir Starčević, klavir.


Ujedno će to biti i humanitarni koncert za Udrugu OSI Požega. Udruga broji preko 300 članova – osoba s invaliditetom te svojim svakodnevnim i predanim radom nastoji poboljšati kvalitetu života osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Tako smo se odlučili kroz predstojeće razdoblje uložiti što više truda i organizirati što veći broj aktivnosti kojima ćemo nastojati prikupiti barem dio sredstava za nabavku prilagođenog kombija za prijevoz osoba s invaliditetom. Ovo je jedan od prvih koraka koji će nas, nadamo se, voditi bliže k tome uzvišenom cilju. Stoga Vas molimo i pozivamo da uživate s nama te glazbene večeri u Koncertnoj dvorani, a ujedno i kupnjom ulaznice od simboličnih 5 eura podržite naša nastojanja u stvaranju boljih uvjeta za mobilnost osoba s invaliditetom.
Ulaznice za koncert možete kupiti u prostorijama Udruge (A. Kanižlića 3, Požega) i u tajništvu Glazbene škole Požega.

 

Izvor: Udruga OSI Požega

Vezano
Vezano