Najčitanije

 • Fotogalerije

  HUMANITARNI KONCERT „MLADI ZA MARTINU” Prikupljeno je 123 253 kune!

  Inicijativom i organizacijom skupine mladih u Požeško-slavonskoj županiji u suradnji s Udrugom mladi za mlade Pleternice, Savjetom mladih Požeško-slavonske županije, Klubom za mlade „Vallis Humanum“, Požeško-slavonskom županijom, Gradom Požega, Gradom Pleternica te Turističkom zajednicom Požega, 12. studenog 2022. godine u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc Požega održan je humanitarni koncert „Mladi za Martinu“ benda Crvena jabuka.
  Svrha ovog koncerta je bila sakupljanje novčanih sredstava potrebnih za operaciju 24-godišnje Požežanke Martine Šimić koja boluje od trigeminalne neuralgije, a za liječenje joj je potrebno preko 100.000,00 dolara.
  I ovoga puta su građani svojim dolaskom i potporom dokazali kako su spremni pokazati veliko srce i sudjelovati u humanitarnim akcijama u kojima se prikupljaju novčana sredstva nužna za liječenje bolesnih mladih ljudi. Koncertna dvorana je bila puna, a tražila se i karta viška.
  Skoro 2.000,00 posjetitelja je napunilo dvoranu, a pred početak koncerta, sve prisutne posjetitelje, ali i izvoditelje, pozdravila je voditeljica Ivana Ognjenčić te najavila izvođače. Kao predgrupa je nastupao Libreto Band Požega koji je podignuo atmosferu za glavni koncert večeri : Dražen Žerić Žera i Crvena Jabuka. Publika je bila povedena i razdragana već prvom pjesmom te nebrojeno puta pljeskom i pjevanjem popratila poznate hitove.
  U sklopu ove humanitarne akcije kupljeno je 1958 ulaznica, a dodatnim dobrovoljnim novčanim prilozima građana skupljeno je 22.801,00 kuna. Ukupan iznos koji je prikupljen u sklopu humanitarnog koncerta iznosi 123.253,75 kuna.
  Još jednom se želimo zahvaliti svim građanima i građankama koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji, predstavnicima vlasti koji su akciju podržali, našim volonterima te bendu Crvena Jabuka na velikom srcu i darežljivosti! Ne radi se o tome koliko dajete ili što dajete, već o srcu koje imate iza svega.

  Izvor: Udruga Humanum
  Foto: Laganini FM Požega

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači