Search
Close this search box.

I TO SE DOGAĐA Pijan vozio bicikl, pao i ozlijedio se!

Dragovoljno predala ručnu bombu

U petak 26. travnja 2024. u mjestu Antunovac (kod Lipika), 61-godišnjakinja je policijskim službenicima dragovoljno predala ručnu bombu koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Zahvaljujemo savjesnim građanima koji i dalje dragovoljno predaju  eksplozivna sredstva i oružje te napominjemo da je još uvijek u tijeku akcija „Manje oružja – manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te da građani bez sankcija mogu predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način će učinit svoj dom sigurnijim, a možda će time i spasiti nečiji život.

Također je važno da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva, već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika, a koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.
 
Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,06 promila

U petak 26. travnja 2024. u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana, policijski službenici su u prometu zatekli vozača starosti 47 godina, a koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,06 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Alkoholiziran upravljao biciklom pa udario u betonski ivičnjak i lakše se ozlijedio

U petak 26. travnja 2024. oko 17 sati u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira, 67-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,71 promil upravljao biciklom te sišao na putnu bankinu i prednjim kotačem udario u betonski ivičnjak nakon čega je pao na asfaltirani kolni ulaz.

On je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…