Search
Close this search box.

IDUĆIH MJESECI U PLETERNICI Plodine d.d. će otvoriti supermarket površine 2.100 m2 i zaposliti 35 do 40 radnika!

Još jedan trgovački lanac idućih će mjeseci u Pleternici početi s radom – Plodine d.d. Ova tvrtka sa sjedištem u Rijeci, već uvelike gradi vlastiti prostor.
– Plodine d.d. su u snažnoj ekspanziji posljednjih nekoliko godina i slijedom toga smo našli odgovarajuću lokaciju u Pleternici gdje smo na zemljištu površine cca 8.500 m2 započeli s izgradnjom supermarketa. Sam objekt će imati površinu cca 2.100 m2. Za kupce ćemo osigurati i 125 parkirnih mjesta na parkiralištu supermarketa. Što se samog objekta tiče, osnovni prostor čini prodajni prostor supermarketa sa skladištem, rashladnim komorama, mesnicom, samoposlužnom pekarom i gastro odjelom. Plodine su poznate i po  velikom izboru proizvoda, odnosno po širini asortimana te je, kao i u ostalim našim supermarketima u okruženju, u ponudi svakodnevno cca 30.000 različitih artikala. U odnosu na naše supermarkete u okolnim gradovima, ovaj supermarket će biti nešto modernije uređen, ali i dalje praktičan i ugodan za kupovinu – kazala je u pismenom odgovori na naš upit članica Uprave Mirjana Palada Kmetović.

 

.

U supermarketu će biti zaposleno cca 35-40 radnica i radnika. – S obzirom da u obližnjim gradovima tj. u Požegi, Slavonskom Brodu i Našicama od ranije imamo supermarkete, vjerujemo da su stanovnici Pleternice već upoznati s našom ponudom, odnosno s time da tjedno izdajemo katalog akcijskih proizvoda koji obuhvaća dvjestotinjak artikala iz reda osnovnih i najtraženijih prehrambenih i neprehmambenih proizvoda. S obzirom na iskustva iz navedenih gradova, vjerujemo da će i naš novi objekt u Pleternici biti dobro prihvaćen, a mi se nadamo da ćemo svojim supermarketom i uslugom doprinijeti kvaliteti života stanovništva  te da ćemo opravdati njihova očekivanja dodala je M. Palada Kmetović.

Budu li radovi tekli prema planu, supermarket u Pleternici će za kupce biti otvoren na samom kraju ove godine ili na samom početku iduće.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici