Search
Close this search box.

IN MEMORIAM Iznenada je preminuo Marko Dumančić

– Tužna vijest, umro je Marko Dumančić. Obitelji izražavamo iskrenu sućut. Dragi Marko počivaj u miru Božjem – objavljeno je ovo sinoć na facebook stranici NK Dinamo Vidovci-Dervišaga, u kojemu je Marko Dumančić bio i igrač a potom i aktivan na raznim dužnostima.
Marko Dumančić bio je zaposlen u Županijskoj gospodarskoj komori. Preminuo je u 46-oj godini a, prema napisima s društvenih mreža, uzrok smrti je srce.

Požeški sportski savez o smrti Marka Dumančića objavio je slijedeće:

U 46. godini života u svom obiteljskom domu u Vidovcima danas je iznenada preminuo Marko Dumančić, dugogodišnji sportski radnik, nogometaš i tajnik Nogometnog kluba Dinamo Vidovci – Dervišaga.

Marko je rođen 28. 08. 1978. u Požegi, a cijeli nogometni put vodio ga je kroz njegov Dinamo gdje je igrao od malih nogu, prošavši sve kategorije u omladinskom pogonu da bi dugi niz godina igrao za prvu momčad, a kasnije i za veterane kluba. Po završetku aktivne igračke karijere uz klub je ostao vezan kad tajnik u nekoliko mandata i član uprave.

Završio je Ekonomski fakultet u Osijeku, a bio je dugogodišnji djelatnik Hrvatske gospodarske komore odnosno Županijske komore u Požegi gdje je bio poslovni tajnik. Također je predavao i na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi gdje je bio i član Gospodarskog vijeća – savjetodavnog tijela za gospodarske teme i stvaranje bolje sinergije s poduzetnicima Požeško-slavonske županije

Iza Marka ostala je supruga Mirjana i trinaestogodišnji sin Matija koji je član kategorije starijih pionira vidovačkog Dinama koja se natječe u 1. Kvalitetnoj ligi regije Slavonije i Baranje.

Požeški športski savez i ovim putem izražava iskrenu sućut obitelji i prijateljima našeg Marka.

Pripremila: V.Milković
Foto: Nk Dinamo

 

Vezano
Vezano