Search
Close this search box.

IN MEMORIAM – MARIJAN ALADROVIĆ (31. svibanj 1956. – 9. kolovoz 2023.) Sutra komemoracija i sahrana

Potpuno iznenadno nas je u sinoćnjim satima napustio Marijan Aladrović, dipl. ing. šum. dugogodišnji Voditelj Uprave šuma Podružnica Požega, istaknuti politički dužnosnik, prvi neposredno izabrani župan požeško-slavonski, gradonačelnik Pleternice i predsjednik Gradskog vijeća Grada Pleternice te dugogodišnji predsjednik NK Slavija.
Miran, pošten, ravnopravan, staložen i sustavan, uvijek razborit i spreman saslušati. Pamtimo ga kao osobu iza koje je duboko promišljanje oko svake odluke. Govorio je tiho, a kada je govorio tišina u prostoriji gdje je on bi se još utišala. Njegovi suradnici su u njemu uvijek imali oslonac, a mladi s kojima je imao doticaja su imali priliku naučiti da za sve treba vremena i da se svaka situacija mora gledati s obje strane. Ponekad odriješit i kritičan, ali uvijek sa željom boljitka i razvoja.
Svoju strast nije iskazivao riječima i velikim govorima, ono što je volio i strast koju je u to ulagao iskazivao je radom koji je ostavio velike tragove na području Pleternice i Požeško-slavonske županije. Uz svoje poslove i obitelj nije zaboravio niti na svoje rodno mjesto, Brodski Drenovac u kojem je razvio uzorno poljoprivredno gospodarstvo gdje na nekoliko hektara ima nasade jabuke.
Komemoracija u organizaciji Požeško-slavonske županije i Grada Pleternice će biti sutra (petak, 11. kolovoza) u IC Terra Panonica u Pleternici s početkom u 14 sati, a sahrana također sutra (petak, 11. kolovoza) na groblju u Pleternici u 17 sati.
Obitelji i prijateljima iskazujemo duboku kršćansku sućut.
Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano