Search
Close this search box.

IZ DANAŠNJEG IZVJEŠĆA POLICIJE Provala, požar, u prometu zatečen višestruki počinitelj prometnih prekršaja….


Nepoznati počinitelj provalio u teretno vozilo, kontejnere i hladnjaču

U razdoblju od 29. veljače do 11. ožujka 2024. u blizini mjesta Vetovo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u teretno vozilo, kontejnere i hladnjaču u vlasništvu 62-godišnjaka iz kojih nije ništa otuđio. 

Požar na gospodarskoj zgradi

U utorak 12. ožujka 2024. oko ponoći u mjestu Velika u Ulici Hrvatskih branitelja, došlo je do požara na gospodarskoj zgradi u vlasništvu 54-godišnjaka.

U šumi pronašao eksplozivna sredstva i 250 komada streljiva

U ponedjeljak 11. ožujka 2024. oko 9.30 sati u šumi u blizini mjesta Kovačevac, 47-godišnjak je pronašao tromblonsku minu, ručnu bombu, kontejner raketnog motora i 250 komada streljiva za koje je utvrđeno da su zaostali iz Domovinskog rata.

Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Alkoholizirani recidivist zatečen u prometu, privremeno mu oduzeto vozilo

U ponedjeljak 11. ožujka 2024. oko 13.35 sati u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili traktor kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,76 promila upravljao 40-godišnjak.

Nadalje je utvrđeno da kod sebe nije imao prometnu dozvolu od vozila te da je višestruki počinitelj prometnih prekršaja.

On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi