Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Alkoholizirani vozač skrivio prometnu nesreću a u sudaru automobila i traktora ozlijeđena jedna osoba!

Požar na osobnom automobilu

U subotu 27. travnja 2024. oko 9 sati u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske, uslijed zapaljenja električnih instalacija došlo je do požara na osobnom automobilu kojim je upravljala 40-godišnjakinja. 

Pod utjecajem alkohola od 1,97 promila upravljao osobnim automobilom

U subotu 27. travnja 2024. oko 22.50 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske, policijski službenici su u prometu zatekli vozača starosti 34 godine koji je pod utjecajem alkohola od 1,97 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću pa pobjegao

U subotu 27. travnja 2024. oko 16.40 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara na parkiralištu, 60-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uključivao se na kolnik vožnjom unazad te udario  zadnjim desnim dijelom vozila u zadnji lijevi dio osobnog automobila, a kojeg je prethodno parkirala 31-godišnjakinja.

Nakon prometne nesreće 60-godišnjak je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,73 promila te je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U sudaru traktora i osobnog automobila lakše ozlijeđen 47-godišnjak

U subotu 27. travnja 2024. oko 21.20 sati u mjestu Kunovci, 47-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao traktorom s neregistriranom poluprikolicom, skretao je ulijevo, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu jer ga je u tom trenutku protivno oznakama na kolniku (puna crta) započela pretjecati 22-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom.

Tom prilikom došlo je do naleta prednjeg desnog dijela osobnog automobila u lijevu bočnu stranu traktora.

U prometnoj nesreći 47-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog, dok je 22-godišnjoj vozačici na mjestu događaja izdana obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u mjestima Eminovci i Golobrdci te dva bijega s mjesta prometne nesreće, u mjestu Mihaljevci i u Požegi u Ulici kralja Zvonimira.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega