Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Dvije žene prosjačile, upravljao automobilom s 1,98 promila alkohola u krvi, ozlijeđen 60-godišnji vozač…

Anonimni građanin policijskim službenicima dragovoljno predao pušku i 150 komada streljiva

U petak 8. rujna 2023. na području Pakraca, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao pušku i 150 komada streljiva. Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Prilikom čišćenja bunara pronašao bombe i streljivo

U petak 8. rujna 2023. oko 11.55 sati u mjestu Milivojevci, 43-godišnjak je prilikom čišćenja bunara pronašao topničko streljivo, četiri bombe i sedam komada streljiva.

Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Odavanje prosjačenju

U petak 8. rujna 2023. oko 12.50 sati u Požegi u Industrijskoj ulici na parkiralištu trgovačkog centra, policijski službenici su zatekli dvije ženske osobe starosti 25 i 29 godina koje su od građana tražile novac.

Protiv obje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,98 promila

U petak 8. rujna 2023. oko 22 sata kod mjesta Češljakovci, policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 1,98 promila upravljao 64-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 64-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U slijetanju osobnog automobila lakše ozlijeđen 60-godišnji vozač

U petak 8. ožujka 2023. oko 14 sati između naselja Vetovo i Ovčare, 60-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao na lijevu stranu kolika i sletio u putni kanal gdje je prednjim dijelom vozila udario u betonski propust oborinskih voda nakon čega je došlo do prevrtanja vozila i pada na nogostup.

U prometnoj nesreći 60-godišnji vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće u Pleternici u Ulici dr. Andrije Štampara i u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio/ilustracija

Vezano
Vezano