Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Jedan je osumnjičen za prijevaru, drugi je vozio automobil s 2,22 promila alkohola u krvi a treći je ozlijeđen u prometnoj nesreći!

Policija je danas izvijestila samo o tri događaja a, nažalost, među njima je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Osumnjičen za prijevaru
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kutjeva kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo prijevara. Naime, osumnjičeni je u siječnju ove godine s 42-godišnjakinjom s područja Požege putem Internet oglasnika dogovorio prodaju drva za ogrjev koje je ona platila u iznosu od tri tisuće kuna, no međutim on joj nije isporučio dogovorenu količinu niti joj se više javio. Vezano za navedeno slijedi posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,22 promila
U utorak 18. siječnja 2022. u 00.20 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, zatečen je 41-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,22 promila upravljao osobnim automobilom i on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 56-godišnjak
U ponedjeljak 17.siječnja 2022. u Požegi u Ulici Jagodnjak u 12.30 sati, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, nije se vozilom kretao bliže desnom rubu kolnika prilikom čega je udario u prednji bočni dio osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 56-godišnjak koji je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, a protiv 18-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

 

Vezano
Vezano