Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Krađa mobitela, pas ugrizao dijete, pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću…


Prijavila krađu mobitela

U srijedu 26. lipnja 2024., policijskim službenicima je prijavila 29-godišnjakinja da joj je 25. lipnja 2024. u Požegi u Ulici bana Josipa Jelačića, iz dvorišta, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio mobitel.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Pas napao i ugrizao dijete

U srijedu 26. lipnja 2024. oko 17.30 sati u Požegi u Ulici Tekija, 42-godišnjakinja je bez nadzora ostavila psa koji je izašao iz dvorišta te napao i ugrizao devetogodišnje dijete koje je tom prilikom lakše ozlijeđeno.

Protiv vlasnice psa slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U srijedu 26. lipnja 2024. oko 18.30 sati između mjesta Kapetanovo Polje i Strižićevac, 57-godišnji vozač koji je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao teretnim automobilom, prešao je vozilom na suprotnu prometnu traku te udario u metalnu ogradu mosta. Prilikom obavljanja službenog razgovora vozač je izjavio da je prije dva dana prilikom košnje trave pao na ruku te je zadržan u Općoj županijskoj bolnici Pakrac i bolnici hrvatskih veterana.

Protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


U četvrtak 27. lipnja 2024. oko 1.05 sati u mjestu Poljana u Ulici Ljudevita Gaja, 68-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila je nadzor nad vozilom, sletjela u putni kanal i udarila u betonski most. U prometnoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Jakšić u Osječkoj ulici.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Vezano
Vezano