Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Krađa, požari, prometne nesreće…

Osumnjičen za krađu
Slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Daruvara kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, osumnjičeni je u razdoblju od 23. do 25. rujna 2022.  u mjestu Šeovica u Lipičkoj ulici iz nezaključanog metalnog kontejnera otuđio motornu pilu u vlasništvu 55-godišnjakinje. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Dragovoljno predala pušku, revolver i streljivo
I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja-manje tragedija”

U petak 7. listopada 2022. u mjestu Bučje, 71-godišnjakinja je policijskim službenicima dragovoljno predala pušku, revolver i 20 komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Požari
Zabilježena su dva požara

U četvrtak 6. listopada 2022. oko 21 sat u Pleternici u Ulici Ante Starčevića u krugu poduzeća na neutvrđeni način je došlo do požara na silosu za piljevinu.

Obavljenim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo prilikom izvođenja radova (zavarivanja) na vanjskom dijelu konstrukcije uslijed čega je došlo do pregrijavanja stijenki silosa te prenošenja topline u unutarnji dio silosa s piljevinom.

U subotu 8. listopada 2022. oko 6.20 sati u Požegi na Trgu Matka Peića došlo je do požara na krovištu obiteljske kuće. Slijedi očevid i utvrđivanje svih okolnosti nastanka požara.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u mjestu Grabarje i u Požegi u Ulici Đure Basaričeka.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi