Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Krađa stabala, narušavanje javnog reda i mira, u slijetanju automobila ozlijeđena jedna osoba

Prijavio krađu stabala

U petak 22. rujna 2023., policijskim službenicima je prijavio 54-godišnjak da mu je u razdoblju od 20. kolovoza do 20. rujna 2023. u šumi u mjestu Gornji Emovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) posjekao i otuđio stabla. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava

Narušavali javni red i mir

U petak 22. rujna 2023. oko 14.35 sati u Požegi u Osječkoj ulici, verbalno su se sukobili 52-godišnjakinja i 69-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola. Protiv oboje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U slijetanju osobnog automobila lakše ozlijeđen 21-godišnjak

U petak 22. rujna 2023. oko 10.45 sati između mjesta Kaptol i Ramanovci, 21-godišnji vozač koji je ne koristeći sigurnosni pojas upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika na putnu bankinu i udario u propust za vodu. Nakon toga došlo je do prevrtanja i rotiranja vozila te udara u putni kanal. U prometnoj nesreći 21-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Osječka i Industrijska.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio

Vezano
Vezano