Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Neovlašteno posjedovao drogu, prijavljena krađa, pijan za volanom…

Neovlašteno posjedovao drogu

U utorak 28. veljače 2023. oko 22.20 sati u Lipiku u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, kutinskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 30-godišnjakinja, dok se u vozilu nalazio 22-godišnji putnik koji je policijskim službenicima dragovoljno predao manju količinu marihuane.

Protiv 22-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Prijavio krađu

U utorak 28. veljače 2023., policijskim službenicima je prijavio 46-godišnjak da mu je u razdoblju 27./28. veljače 2023. u mjestu Doljanci, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz dvorišta otuđio akumulatore. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U utorak 28. veljače 2023. oko 22.20 sati u Pakracu u Ulici Šeovački put, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Renault“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,63 promila upravljao 45-godišnjak.

On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Kula.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano