IZ POLICIJE Otkriven uzrok požara na obiteljskoj kući, kršio mjeru samoizolacije…

Nakon dugo vremena, ponovo je zabilježen slučaj kršenja epidemioloških mjera.

Otkriven uzrok požara na obiteljskoj kući
U ponedjeljak 28. veljače 2022. oko 20.45 sati u Požegi u Ulici Eugena Kvaternika došlo je do požara na obiteljskoj kući u vlasništvu 70-godišnjaka. Naime, do požara je došlo uslijed pregrijavanja i puknuća neadekvatne dimovodne salonitne cijevi preko koje se požar proširio na stvari i predmete koji su se nalazili u tavanskom prostoru, a potom i na krovište koje je u potpunosti izgorjelo.

Kršio mjeru samoizolacija
U ponedjeljak 28. veljače 2022. oko 15.05 sati u Požegi u Dubrovačkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 19-godišnjaka iako mu je izrečena mjera samoizolacije u trajanju od 25. veljače do 4. ožujka 2022.
Protiv 19-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Dvije dragovoljne predaje u Pakracu i Požegi
U utorak 1. ožujka 2022. u Pakracu, anonimni građanin je policijskim službenicima predao automatsku pušku, četiri okvira za automatsku pušku te 120 komada streljiva.
Istoga dana na području Požege, anonimni građanin je predao topničko streljivo i dvije ručne bombe.
Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće u protekla 24 sata
Dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Njemačkoj ulici, te između mjesta Dervišaga i Kuzmica. Dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće između mjesta Ožegovci i Branešci.

Vezano
Vezano