Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Prevara putem aplikacije, pijan skrivio prometnu nesreću, požari

.

Prevaren putem aplikacije

Policijskim službenicima je prijavio 43-godišnjak s područja Požege da je tijekom siječnja 2024. putem aplikacije s nepoznatom osobom dogovorio kupnju kripto valuta, uplatio novac te je prevaren.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U petak 9. veljače 2024.  oko 23.55 sati u Požegi u Industrijskoj ulici , 18-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0,55 promila upravljao osobnim automobilom, uključivao se u promet s parkirališta vožnjom unazad, a da se nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je udario zadnjim dijelom vozila u zadnji desni bočni dio osobnog automobila kojim je upravljao 19-godišnjak.

Protiv 18-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Požari

U petak 9. veljače 2024. oko 17 sati u blizini mjesta Bešinci, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Istoga dana, oko 21 sat u mjestu Komarovci, na neutvrđeni način došlo je do požara na mopedu nepoznatog vlasnika koji je u požaru u potpunosti izgorio. Utvrđeno je kako je na moped bio spojen ne pripadajući akumulator.
 

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano