Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Prevaren putem društvene mreže, požar, u padu s bicikla teško ozlijeđena žena…


Prevaren putem društvene mreže

U ponedjeljak 4. rujna 2023., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak s područja Pakraca da je u kolovozu 2023. na društvenoj mreži objavio oglas da prodaje obuću te mu se javila nepoznata osoba s kojom je dogovorio prodaju. Potom je 48-godišnjak dao podatke svoga tekućeg računa kako bi nepoznata osoba izvršila uplatu nakon čega mu je nepoznata osoba s računa skinula novčani iznos.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Požar

U ponedjeljak 4. rujna 2023. oko 21.30 sati u blizini mjesta Doljanci, na neutvrđeni način došlo je do požara na divljem odlagalištu otpada. U požaru je izgorio razni otpad.
 
U padu s bicikla teško ozlijeđena 39-godišnjakinja

U ponedjeljak 4. rujna 2023. oko 15.50 sati u mjestu Prekopakra u Ulici Dalibora Duhača, 39-godišnjakinja koja je upravljala biciklom uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad biciklom te pala na kolnik.

U prometnoj nesreći 39-godišnjakinja je teško ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Dubrovačkoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi