Najčitanije

 • Fotogalerije

  IZ POLICIJE Prijavljena krađa alata, optužni prijedlog zbog isticanja jugoslavenske zastave, nagorjela dva automobila…

  Prijavio krađu alata
  U utorak 29. studenoga 2022., policijskim službenicima je prijavio 66-godišnjak da mu je u razdoblju od 26. studenoga do 29. studenoga 2022. u Požegi Ulici Voćarski put, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz vikendice otuđio alat.
  Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

  Narušavao javni red i mir
  U utorak 29. studenoga 2022. tijekom dana u mjestu Jakšić u Kolodvorskoj ulici, 47-godišnjak je na prednjem dijelu svoje kuće do ulice istaknuo zastavu bivše države Jugoslavije čime je vrijeđao moralne osjećaje građana.
  Protiv 47-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

  U požaru nagorjela dva osobna automobila
  U utorak 29. studenoga 2022. oko 12 sati u mjestu Vidovci u Ulici sv. Valentina, 56-godišnjakinja je u garaži u PVC posudu s piljevinom istresla vrući pepeo uslijed čega je došlo do požara koji se proširio na dva osobna automobila marke „Audi“ u vlasništvu 37-godišnjaka i 60-godišnjaka koji su tom prilikom nagorjeli. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 10.000,00 kuna.

  Dragovoljna predaja automatske puške i streljiva
  U utorak 29. studenoga 2022. u mjestu Dervišaga, anonimni građanin je policijskim službenicima predao automatsku pušku i 155 komada streljiva.
  Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: pixnio

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači