Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Prometne nesreće, požari na otvorenom i krađa stabala

Iza nas je miran dan s malo događaja a policija je izvijestila i o dvije krađe koje su se dogodile ranije.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Zabilježene su četiri prometne nesreće
U petak 18. veljače 2022. oko 5.50 sati između mjesta Kuzmica i Dervišaga, 48-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka, pretjecao je osobni automobil marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,79 promila upravljao 51-godišnjak, a da nakon navedene radnje nije vozilom zauzeo položaj na prometnoj traci kojom se kretao prije pretjecanja, prilikom čega je došlo do udara stražnjeg desnog bočnog dijela „Opela“ u prednji lijevi dio „Škode“. Oba vozača su počinila prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te je 48-godišnjaku na mjestu događaja naplaćena novčana kazna, dok protiv 51-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Lipiku u Slavonskoj ulici te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Osječka i Dubrovačka.

Požari na otvorenom prostoru
Dogodila su se dva požara
U petak 18. veljače 2022. oko 18 sati u mjestu Novi Bešinci na neutvrđeni način je došlo do požara na neobrađenoj površini prilikom čega je gorjela suha trava i nisko raslinje.

Istoga dana, oko 20 sati u mjestu u mjestu Stražeman, na neutvrđeni način je došlo do požara na otvorenom gdje je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

Dvije krađe
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava
U razdoblju od 1. siječnja 2021. do 1. siječnja 2022. u šumskom dijelu u blizini mjesta Srednji Grahovljani, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio preko 100 stabala u vlasništvu 60-godišnjaka i 79-godišnjaka.

U razdoblju od 15. do 18. veljače 2022. u šumskom dijelu u blizini mjesta Dobrogošće, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio preko 40 komada stabala u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici