Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Provaljeno u trgovinu, potukli se mladići, požari na otvorenom

Provaljeno u trgovinu
U četvrtak 10. ožujka 2022. iza dva sata u Požegi u Ulici svetoga Roka, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u trgovinu u vlasništvu 38-godišnjaka. U tijeku je očevid i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Narušavali javni red i mir
Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 6. ožujka 2022. oko 1 sat u Požegi na Trgu Svetog Trojstva, 20-godišnjak verbalno i tjelesno napao 20-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen, nakon čega je 27-godišnjak tjelesno napao 20-godišnjaka. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajnima protiv javnog reda i mira.

Požari na otvorenom prostoru
U srijedu 9. ožujka 2022. tijekom dana u blizini mjesta Podgorje, na neutvrđeni način došlo je do požara na poljoprivrednoj površini kojom prilikom je izgorjela suha trava i nisko raslinje.
Istoga dana, oko 14.45 sati u mjestu Vetovo na mjesnom groblju došlo je do požara kojom priliko su izgorjeli lampioni i cvijeće.

Prometna nesreće tijekom protekla 24 sata
Na području Policijske uprave požeško-slavonske u protekla 24 sata dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Mihaljevci.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega