• Kategorija

  Crna kronika - Policija

  IZ POLICIJE Teška krađa provaljivanjem, pijan za volanom, požar…

  21.06.2022.

  Teška krađa provaljivanjem
  U razdoblju od 17. do 20. lipnja 2022. u mjestu Grabarje u Ulici Stjepana Radića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostoriju skladišta ugostiteljskog objekta u vlasništvu 64-godišnjaka i otuđio razne proizvode.
  Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

  Požar na otvoren prostoru
  U ponedjeljak 20. lipnja 2022. oko 16.30 sati u Pakracu u Ulici Nikole Šubića Zrinskog, 30-godišnjak je zapalio grane i suhu travu, a da nije poduzeo sve mjere da se požar ne proširi nakon čega se požar proširio okućnicom.
  Protiv 30-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.

  Dragovoljne predaje u Pakracu i Kutjevu
  U ponedjeljak 20. lipnja 2022. u Pakracu, 65-godišnjak je prilikom čišćenja kuće pronašao ručnu bombu, tromblonsku minu i 76 komada streljiva.
  Istoga dana u Kutjevu, 53-godišnjak je prilikom čišćenja kuće pronašao strojnicu, zračnu pušku i 30 komada streljiva.
  Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

  Upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera i pod utjecajem alkohola od 1,90 promila
  U ponedjeljak 20. lipnja 2022. oko 19.25 sati u mjestu Čaglin, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,90 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije upravljao 34-godišnjak.
  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između mjesta Vukojevica i Gradac i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Novi Mihaljevci.

  Izvor: PU požeško-slavonska

 • Pretraga

  Mudra izreka

 • “Ljubav je poput rata; lako ju je započeti, ali teško zaustaviti” (Johann Wolfgang von Goethe)

 • Pjesma dana

 • Najčitanije