Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Teško ozlijeđena 23-godišnjakinja, potukla se dvojica muškaraca, neoprezni vozač oštetio dva automobila…

Osumnjičen za oštećenje tuđe stvari

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Oštećenje tuđe stvari“. Naime, osumnjičeni je 24. lipnja 2023. u Požegi u Cerničkoj ulici, oštetio osobni automobil u vlasništvu 39-godišnjaka, a nakon toga osobni automobil u vlasništvu 25-godišnjakinje. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Narušavali javni red i mir

U subotu 24. lipnja 2023. oko 11 sati u Požegi u Ulici sv. Roka, na ulici, 33-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola i 47-godišnjak verbalno i tjelesno su se sukobili.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja, a protiv oba počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđena 23-godišnjakinja

U subotu 24. lipnja 2023. oko 12.15 sati u Pakracu u Ulici Matije Gupca, 22-godišnji vozač koji je upravljao motociklom dolaskom do zavoja udesno i nizbrdice, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te je došlo do pada motocikla na kolnik i klizanja motocikla na suprotnu prometnu traku. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 23-godišnja putnica.

Protiv 22-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U subotu 24. lipnja 2023. oko 21.55 sati u Pleternici u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao 47-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 47-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano