Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Traga se za osobama koje su pokrale vinogradarske stupove i oštetile bojom fasadu a priveden je pijani muškarac koji je u kafić došao s nožem!

Iz vinograda otuđeni stupovi
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava

U razdoblju od 20. ožujka do 6. svibnja 2022. u blizini mjesta Trenkovo, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz vinograda u vlasništvu trgovačkog društva s područja Kutjeva otuđio metalne stupove.

Nepoznati počinitelj oštetio fasadu
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“

U razdoblju od 4. do 6. svibnja 2022. u Požegi u Ulici Antuna Kanižlića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je uporabom boje u spreju oštetio fasadu na zgradi u vlasništvu stranke s područja Požeško-slavonske županije.

Pronašao ručnu bombu
Bomba je zaostala iz Domovinskog rata

U petak 6. svibnja 2022. oko 12.40 sati u mjestu Bukovčani, 35-godišnjak je prilikom obavljanja poljoprivrednih radova na njivi pronašao ručnu bombu M-75 za koju je utvrđeno da je zaostala iz Domovinskog rata. Navedenu bombu je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Pijani 48-godišnjak u ugostiteljskom objektu nosio nož
Protiv 48-godišnjaka slijedi optužni prijedlog

U petak 6. svibnja 2022. oko 21.30 sati u Pakracu u Ulici Petra Preradovića u ugostiteljskom objektu, zatečen je 48-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,15 promila kojemu je prethodno ispao nož čime je uznemirio prisutne goste objekta. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 48-godišnjak  je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Dogodile su se tri prometne nesreće

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Pleternici u Ulici Ivana Šveara i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestu Velika u Ulici dr. Franje Tuđmana i u Pakracu u Ulici Matije Gupca.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano