Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Traga se za provalnikom!

Nepoznati počinitelj pokušao provaliti u obiteljsku kuću i gospodarsku zgradu

U razdoblju od 26. listopada do 2. studenoga 2023. u mjestu Vukojevica, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u obiteljsku kuću i gospodarsku zgradu u vlasništvu 67-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljno predao puške i streljivo

U četvrtak 2. studenoga 2023. na području Požege, 87-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao dvije puške i 81 komad streljiva.

Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici i bijeg s mjesta prometne nesreće između mjesta Blacko i Vesela.

Najava pojačanih mjera u prometu

Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Provodit će se i nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano