Najčitanije

 • Fotogalerije

  IZ POLICIJE Tri prometne nesreće i krađa motorne pile

  Prijavila krađu motorne pile
  U utorak 26. rujna 2022. policijskim službenicima je prijavila 55-godišnjakinja da joj je u razdoblju od 23. do 25. rujna 2022. u mjestu Šeovica u Lipičkoj ulici nepoznati počinitelj (ili više njih) iz nezaključanog metalnog kontejnera otuđio motornu pilu. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  U utorak 27. rujna 2022. oko 12 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, 79-godišnji vozač koji je upravljao autobusom marke „Setra“, požeških registarskih oznaka, obilazio je osobni automobil marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirao 56-godišnja, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je zadnjim desnim bočnim dijelom autobusa udario u zadnji desni bočni dio osobnog automobila. 73-godišnjaku je na mjestu događaja uručeno izvješće o počinjenom prekršaju, dok je 56-godišnjaku naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
  U utorak 27. rujna 2022. oko 23.35 sati u Požegi u Ulici Stjepana Radića, 52-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,25 promila upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sišao s kolnika i udario u osobni automobil marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka, a kojeg je prethodno parkirala 28-godišnjakinja. Nakon udara vozač je napustio mjesto događaja no ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 52-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
  Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici.

  Izvor: PU požeško-slavonska
  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači