Najčitanije

 • Fotogalerije

  IZ POLICIJE Trojac osumnjičen za prijevaru a jedan mladić zbog prebrze vožnje automobilom sletio s kolnika!

  Osumnjičeni za prijevaru
  Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopuna kaznene prijave

  Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Klakara te dvojicom hrvatskih državljana starosti 26 i 31 godinu s područja Slavonskog Broda koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo „Prijevara“. Naime, osumnjičeni su se dana 13. srpnja 2022. putem društvene mreže javili 44-godišnjaku s područja Velike i predstavili kao njegov poznanik te zatražili da kupi paysafecard bonove u iznosu od 3.400,00 kuna što je on i učinio nakon čega mu se više nisu javili.

  Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopuna kaznene prijave.

  Uslijed neprilagođene brzine vozilom sletio s kolnika
  Vozaču je na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju

  U petak 23. rujna 2022. oko 9.40 sati između mjesta Jakšić i Ovčare, 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s kolnika u kanal te udario u betonski propust zemljanog ulaza na livadu u vlasništvu 77-godišnjaka. Vozaču je na mjestu događaja uručena obavijest o počinjenom prekršaju iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila u Požegi u Zrinskoj ulici.
  Izvor: PU požeško-slavonska
  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije