Search
Close this search box.

IZ POLICIJE U kapelici razbio kamenu ploču i gipsani kip, prevaren prilikom kupnje mobitela, prerezao vodovodnu cijev, jedan 51-godišnjak tjelesno napao 71-godišnjaka…


Prevaren prilikom kupnje mobitela

U srijedu 20. rujna 2023., policijskim službenicima je prijavio 19-godišnjak s područja Čaglina da je u srpnju 2023. putem oglasnika na društvenoj mreži s nepoznatom osobom dogovorio kupnju mobitela te uplatio novac, no mobitel mu do danas nije isporučen.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Prijavio krađu stabala

U razdoblju od 20. kolovoza do 20. rujna 2023. u šumskom dijelu u blizini mjesta Gornji Emovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio stabla u vlasništvu 42-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Razbio kamenu ploču pa nakon toga narušavao javni red i mir

U srijedu 20. rujna 2023. oko 7.30 sati u Pakracu na Trgu Ivana Šretera u kapelici, 40-godišnjak je razbio kamenu ploču i gipsani kip nakon čega je u Ulici Hrvatskih velikana tjelesno napao 43-godišnjaka.

Protiv 40-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“ i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Oštećenje tuđe stvari

U srijedu 20. rujna 2023., policijskim službenicima je prijavila 60-godišnjakinja da joj je u razdoblju od 11. do 20. rujna 2023. u mjestu Radovanci u dvorištu obiteljske kuće, nepoznati počinitelj (ili više njih) prerezao vodovodnu cijev te je od nastalog oštećenja danima istjecala voda.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Narušavao javni red i mir

U srijedu 20. rujna 2023. oko 10.40 sati u Pakracu u Ulici Josipa Jurja Strossmayera, 51-godišnjak je verbalno i tjelesno napao 71-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 
Anonimni građanin dragovoljno predao streljivo

U srijedu 20. rujna 2023. u Kutjevu, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao 88 komada streljiva. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.
I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja – manje tragedija”

Požar

U srijedu 20. rujna 2023. oko 14.50 sati u mjestu Resnik, na neutvrđeni način došlo je do požara na livadi.

U požaru je izgorjela suha trava.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi