Search
Close this search box.

IZ POLICIJE U pretrazi obiteljske kuće pronađena eksplozivna sredstva, oštećena zaštitna stakla na Trgu bećarca…

U pretrazi pronađena eksplozivna sredstva i streljivo
Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na širem području grada Požege u kojoj prebiva 50-godišnjak te su pronađeni tromblonska mina, automatska puška, 5 metara sporogorećeg štapina, 4 spremnika za automatsku pušku, 25 komada eksploziva „Amonal“ i 156 komada streljiva. Slijedi posebno izvješće državnom odvjetništvu kao nadopuna kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabava oružja i eksplozivnih tvari“.

Oštećenje tuđe stvari
U razdoblju od 7.svibnja do 7.lipnja 2022. u Pleternici na Trgu Bećarca na zgradi muzeja u vlasništvu Grada Pleternice nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio nekoliko stakala zaštitne ograde te staklo na nadstrešnici autobusnog stajališta. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Poziv očevidcima prometne nesreće
U četvrtak 2. lipnja 2022. oko 18.05 sati u mjestu Svetinja dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 47-godišnji motociklist, dok je nepoznati vozač s nepoznatim vozilom napustio mjesto prometne nesreće. U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti navedene prometne nesreće pozivamo očevice koji imaju eventualna saznanja o ovoj prometnoj nesreći da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192, a informacije mogu proslijediti i putem elektroničke pošte na mail pozesko-slavonska@policija.hr

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano