Search
Close this search box.

IZ POLICIJE U pretrazi obiteljske kuće pronađene puške, streljivo i stabljike marihuane a u prometnoj nesreći teško ozlijeđen 36-godišnjak

U pretrazi pronađene puške, streljivo i stabljike marihuane

U srijedu 2. kolovoza 2023. policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Pleternice u kojoj boravi 45-godišnjak prilikom čega su pronašli pušku, zračnu pušku, sedam biljki canabis marihuane  te sedam komada streljiva.

Protiv 45-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.
 
U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 36-godišnjak

U srijedu 2. kolovoza 2023. oko 9.10 sati u Požegi u Industrijskoj ulici, 36-godišnji vozač koji je upravljao električnim romobilom, kretao se nogostupom te nastavio kretanje po kolniku gdje to nije dopušteno postavljenim prometnim znakom. Prilikom kretanja i silaska s nogostupa na kolnik uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom nakon čega je došlo do pada vozača i vozila na kolnik. Također je utvrđeno da za vrijeme vožnje nije nosio zaštitnu kacigu.

U prometnoj nesreći 36-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Antunovac.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano