Search
Close this search box.

IZ POLICIJE U prevrtanju traktora smrtno stradao 40-godišnjak, u pretrazi obiteljske kuće i vikendice pronađena marihuana, novi slučaj računalne prijevare…

Prijavila računalnu prijevaru

 U utorak 10. listopada 2023., policijskim službenicima je prijavila 47-godišnjakinja s područja Čaglina da je krajem mjeseca rujna prevarena prilikom iznajmljivanja stana. Naime, ona se javila na oglas objavljen na Internet oglasniku te s nepoznatom osobom dogovorila iznajmljivanje stana i uplatila novac nakon čega joj se nepoznata osoba više ne javlja.

Upozoravamo građane na oprez prilikom javljanja na razne oglase. Kako ne bi postali žrtvom ovakvog ili sličnog kaznenog djela savjetujemo građanima da budu vrlo oprezni pri plaćanju online transakcijama, da prethodno provjere kome uplaćuju svoj novac, te da ne ustupaju podatke bankovnih kartica i svoje osobne podatke nepoznatim osobama.

U pretrazi pronađena marihuana i stabljike marihuane

U utorak 10. listopada 2023. policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću i vikendicu na području općine Velika  koje koristi 36-godišnjak i pronašli preko 50 grama cannabis marihuane, nekoliko stabljika marihuane te četiri cvijetnjaka sa zasađenim biljkama cannabis marihuane.

Protiv 36-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 
Anonimni građanin policijskim službenicima dragovoljno predao pušku

U utorak 10. listopada 2023. na području Pleternice, anonimni građanin je policijskim službenicima dragovoljno predao pušku koja je izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja. I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja-manje tragedija”

Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,83 promila

U utorak 10. listopada 2023. oko 17.05 sati  u Požegi u Industrijskoj ulici, policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,83 promila upravljao 56-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 56-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U prevrtanju traktora smrtno stradao muškarac starosti 40 godina

U utorak 10. listopada 2023. oko 16.15 sati u šumi u blizini mjesta Novo Selo, 40-godišnjak koji je upravljao traktorom, dolaskom na dio uzbrdice na kojem se na tlu nalazi izbočeno korijenje stabala došlo je do prevrtanja traktora i pada na vozača koji je na mjestu događaja smrtno stradao.

U vezi s navedenim događajem slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

r

 

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Sportski susret učenika katoličkih srednjih škola RH
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici