Search
Close this search box.

IZ POLICIJE U prometnoj nesreći ozlijeđena žena, pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću…

Dragovoljno predala marihuanu

U nedjelju 4. lipnja 2023. oko 2.50 sati na području grada Kutjeva, 31-godišnjakinja je policijskim službenicima dragovoljno predala marihuanu. Protiv 31-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Pod utjecajem alkohola od 2,16 promila skrivio prometnu nesreću

U subotu 3. lipnja 2023. oko 16.30 sati u Požegi u Ulici Stjepana Radića, 39-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,16 promila upravljao osobnim automobilom, nije držao potreban razmak prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog automobila, a kojim je upravljao 46-godišnjak. Protiv 39-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđena 72-godišnjakinja

U subotu 3. lipnja 2023. oko 16.25 sati u mjestu Antunovac (kod Lipika), 70-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom propisno je skretala u lijevo na kolni ulaz te je u njeno vozilo u tom trenutku udario 67-godišnji vozač osobnog automobila koji je započeo pretjecati, a da se prethodno nije uvjerio da ne ugrožava ostale sudionike u prometu.

Nakon sudara oba vozila su se zaustavila u putnom kanalu i u  prometnoj nesreći 70-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok protiv 67-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano