Search
Close this search box.

IZ POLICIJE U sudaru bicikla i osobnog automobila ozlijeđena jedna osoba, u polju pronađen ručni bacač raketa, potukli se u kafiću…

U polju pronašao ručni bacač raketa

U četvrtak 5. listopada 2023. oko 13 sati u mjestu Subocka, 42-godišnjak je u polju pronašao ručni bacač raketa (zolju). Navedeno eksplozivno sredstvo je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.

Dragovoljno predao ručnu bombu i 20 komada streljiva

U četvrtak 5. listopada 2023. oko 17 sati u mjestu Mihaljevci, 42-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao ručnu bombu i 20 komada streljiva.Navedeno je izuzeo izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja.I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja-manje tragedija”
 
Narušavali javni red i mir

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da su se dana 3. kolovoza 2023. oko 16 sati u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira u ugostiteljskom objektu, verbalno i tjelesno sukobila dvojica muškaraca starosti 47 i 56 godina.

Protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola od 1,64 promila upravljao osobnim automobilom

U četvrtak 5. listopada 2023. oko 11.25 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja u prometu je zatečen 67-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,64 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 67-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U sudaru bicikla i osobnog automobila lakše ozlijeđen 21-godišnji bicklist

U četvrtak 5. listopada 2023. oko 15.30 sati u Požegi u Zrinskoj ulici, 21-godišnjak koji je upravljao biciklom kretao se asfaltiranim nogostupom uz rub kolnika ulice  te iako je bio dužan nije se kretao biciklističkom stazom ili biciklističkom trakom, a ako one ne postoje što bliže desnom rubu kolnika te je dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nastavio vožnju bez zaustavljanja i udario u prednji desni dio osobnog automobila kojim je upravljao 35-godišnjak, a koji je imao namjeru skrenuti udesno na pristupni kolnik ulice.

Nakon udara biciklist je pao na kolnik te je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u Primorskoj ulici u Požegi i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici sv. Ilije.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Norijada u Požegi
Kutjevački planinari obišli Karlovačko, Samoborsko i Žumberačko gorje
Krizma u Župi sv.Terezije Avilske Požega
Duhovsko bdjenje mladih u požeškoj Katedrali
Maturanti Gimnazije Požega