Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Zaraženi muškarac dostavljao mlijeko i ugrožavao druge, u prometnoj nesreći teško ozlijeđeno dijete, pokradeno preko 20 stabala bagrema!

U ne predugačkom policijskom izvješću danas se, nažalost, govori i o teškoj ozljedi djeteta u prometnoj nesreći.

Prijavio krađu drva
U ponedjeljak 14. veljače 2022. policijskim službenicima je prijavio 43-godišnjak da je u razdoblju od 10. do 14. veljače 2022. u blizini mjesta Podgorje nepoznati počinitelj (ili više njih) porušio preko 20 stabala bagrema u vlasništvu trgovačkog društva iz Kutjeva. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Osumnjičen za širenje i prenošenje zarazne bolesti
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kutjeva kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“. Naime, on je pozitivan na COVID-19, dana23. siječnja 2022. u prijepodnevnim satima dostavljao mlijeko i mliječne proizvode na području grada Kutjeva, čime je četiri osobe doveo u opasnost od širenja i prenošenja zarazne bolesti. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Dragovoljna predaja streljiva i eksplozivnih sredstava u Požegi
U ponedjeljak 14. veljače 2022. na području Požege, anonimni građanin je policijskim službenicima predao dva topnička streljiva, 17 detonatora i 853 komada raznog streljiva. Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđeno dijete
U ponedjeljak 14. veljače 2022. oko 21.15 sati u Požegi na raskrižju ulica Orljavska i Slavka Kolara, desetogodišnje dijete je nepropisno prelazilo kolnik prije obilježenog pješačkog prijelaza, a da se nije uvjerilo da to može učiniti na siguran način i tom prilikom udarilo u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 44-godišnjakinja koja je dolaskom do raskrižja zaustavila vozilo pred obilježenim pješačkim prijelazom. Dijete je teško ozlijeđeno i vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Tijekom protekla 24 sata dogodila se prometna nesreća u mjestu Šeovica i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Ferovac.

 

Vezano
Vezano