Najčitanije

 • Fotogalerije

  IZ POLICIJSKE UPRAVE POŽEŠKO-SLAVONSKE UPOZORAVAJU Oprezno u prometu za vrijeme blagdana

  Prigodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana kada građani tradicionalno pohode groblja u znak sjećanja na umrle i poginule, u idućim danima očekuje se povećan promet vozila i kretanja građana na području cijele Hrvatske, pa tako i Požeško-slavonske županije.

  Veća prometna opterećenja očekuju se na glavnim prometnim pravcima te prilaznim cestama grobljima i područjima oko njih. Policijski službenici u cilju osiguranja optimalne protočnosti i sigurnosti svih sudionika u prometu pojačano će pokrivati dolazne ceste grobljima i upravljati prometom. U nadzoru prometa postupati će se prema svim sudionicima u prometu koji ometaju normalan tok prometa ili grubo krše prometne propise.

  Pozivamo vozače na povećani oprez, poštivanje prometnih propisa, prometne signalizacije i naredbi policijskih službenika, a u blizini groblja da vozila zaustavljaju i parkiraju na mjestima gdje je to dozvoljeno. Pješacima skrećemo pozornost na povećani oprez pri kretanju u prometu, a posebno prilikom prelaska kolnika ili kretanja uz prometnice gdje nema izgrađenih prometnih površina za kretanje pješaka.

  Međusobnim tolerantnim ponašanjem u prometu izbjegnimo nepotrebne gužve i zastoje u prometu te pridonesimo da blagdani prođu bez prometnih nesreća i posljedica za sudionike

  Izvor: PU požeško-slavonska
  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije