Search
Close this search box.

IZ POLICIJSKOG IZVJEŠĆA U prometnoj nesreći ozlijeđen 18-godišnjak, pokušaj krađe osobnog automobila…

Nepoznati počinitelj pokušao otuđiti osobni automobil

U noći s petka na subotu 16./17. veljače 2024. u Požegi u Industrijskoj ulici na parkiralištu, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u osobni automobil u vlasništvu 64-godišnjaka te ga pokušao otuđiti. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požar na otvorenom prostoru

U subotu 17. veljače 2024. oko 22.30 sati u mjestu Biškupci, na neutvrđeni način je došlo do požara na otvorenom prostoru te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

U slijetanju osobnog automobila lakše ozlijeđen 18-godišnji vozač

U subotu 17. veljače 2024 oko 21.30 sati u mjestu Gradac u Ulici Stjepana Radića, 18-godišnjak koji je kao mladi vozač pod utjecajem alkohola od 0,05 promila i ne koristeći sigurnosni pojas upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio i udario u betonski stup javne rasvjete i ogradu obiteljske kuće.

U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano