Search
Close this search box.

IZ POLICIJSKOG IZVJEŠTAJA Alkoholizirani vozač pobjegao s mjesta prometne nesreće

Policijski službenici su jučer u Požegi intervenirali zbog prometne nesreće koju je izazvao pijani vozač koji je pobjegao nakon počinjenog prekršaja, no ubrzo su ga pronašli. Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom koji je osumnjičen za krađu.

Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću pa pobjegao

U utorak 11. siječnja 2022.  oko 10.05 sati u Požegi u Ulici Republike Hrvatske, 55-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,28 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet, a da nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom te je udario u osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 60-godišnjak. Nakon udara 55-godišnjak je napustio mjesto događaja no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Osumnjičen za krađu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Kutjeva kojeg se sumnjiči da je u  razdoblju od 18. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. u šumskom dijelu u blizini mjesta Knežci, posjekao i otuđio stabla u vlasništvu Republike Hrvatske.

Izvor: PU požeško-slavonska

 

Vezano
Vezano