Search
Close this search box.

IZ POLICIJSKOG IZVJEŠTAJA Narušavanje javnog reda i mira, požari u Pleternici i Kuzmici

Policijski službenici intervenirali su zbog narušavanje javnog reda i mira u Požegi, dvaju požara u Pleternici i Kuzmici te prometne nesreće u Završju. U Vetovu su u prometu zatekli višestrukog počinitelja prometnih prekršaja kojemu je izrečena zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije, te mu oduzeli vozilo.

Narušavali javni red i mir

U utorak 15. ožujka oko 19 sati u Požegi u Ulici svetoga Roka u ugostiteljskom objektu 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,46 promila tjelesno napao 61-godišnjaka, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,60 promila. Nakon toga se u sukob umiješao 51-godišnjak koji je tjelesno napao 37-godišnjaka. Protiv  37-godišnjaka i 51-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona protiv javnog reda i mira.

Dva požara

U srijedu 16. ožujka oko 0.15 sati u Pleternici u Ulici Eugena Podubskog došlo je do požara na obiteljskoj kući  u vlasništvu 55-godišnjaka. Slijedi očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti nastanka požara. U utorak 15. ožujka oko 14.15 sati u mjestu Kuzmica na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru u kojem je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

U prometu zatečen recidivist-oduzeto mu vozilo

U utorak 15. ožujka oko 18 sati u mjestu Vetovo u Kutjevačkoj ulici policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“ slavonskobrodskih registarskih oznaka, kojim je za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije upravljao 40-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja. 40-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog, a također mu je oduzeto i vozilo kojim je upravljao.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

U utorak 15. ožujka oko 7.30 sati u mjestu Završje, u Ulici Zvonka Brkića, 63-godišnji vozač koji je upravljao autobusom marke „VDL Berkhof“ požeških registarskih oznaka, uslijed nepropisnog uključivanja u promet, udario je prednjim lijevim dijelom autobusa u desnu bočnu stranu teretnog automobila marke „Iveco“ požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 41-godišnjak. 63-godišnjaku je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.

Izvor: PU požeško-slavonska

 

 

 

 

Vezano
Vezano