Search
Close this search box.

IZ POLICIJSKOG IZVJEŠTAJA Osumnjičeni za neisplatu plaća i krađu drva

Policijski službenici su dovršili dva kriminalistička istraživanja nad osobama koje su osumnjičene za neisplatu plaća i za krađu drva, a jučer su intervenirali u blizini mjesta Migalovci zbog  požara na radnom stroju.

Osumnjičen za neisplatu plaća

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Neisplata plaće“. Naime, on kao odgovorna osoba trgovačkog društva s područja Požege, iako račun trgovačkog društva nije bio blokiran, nije isplatio obračunate plaće za mjesec listopad i dio mjeseca studenog 2021. za četvero zaposlenika, u ukupnom iznosu verćem od  23.000 kuna. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu

Dvojica osumnjičena za krađu drva

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana s područja Kutjeva starosti 20 i 24 godine, koje se sumnjiči da su dana 5. veljače 2022. u blizini mjesta Ovčare otuđili drvnu masu u vlasništvu trgovačkog društva s područja Kutjeva. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Požar na radnom stroju

U srijedu 23. veljače 2022. oko 10 sati u šumskom predjelu u blizini mjesta Migalovci, uslijed kvara na električnim instalacijama, došlo je do požara na radnom stroju kojim je upravljao 34-godišnjak. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 20.000 kuna.

Izvor: PU požeško-slavonska

Vezano
Vezano