Search
Close this search box.

IZ POLICIJSKOG IZVJEŠTAJA Pijani vozač udario u zaustavljeni teretni automobil

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem zbog krađe goriva u Pakracu, a intervenirali su zbog prometne nesreće između Kuzmice i Dervišage. Anonimni građanin na području Pakraca predao im je 250 komada streljiva.

Iz teretnog automobila otuđeno gorivo

U razdoblju od 4. do 7. ožujka 2022. u Pakracu je u Ulici Aleja kestenova nepoznati počinitelj (ili više njih) iz teretnog automobila u vlasništvu trgovačkog društva s područja Požege otuđio gorivo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dragovoljna predaja streljiva u Pakracu

U ponedjeljak 7. ožujka 2022. na području Pakraca je anonimni građanin policijskim službenicima predao 250 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 20-godišnjak

U utorak 8. ožujka 2022. oko 0.35 sati, između mjesta Kuzmica i Dervišaga, 20-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola 1,51 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila je udario u prednji dio teretnog automobila marke „Ford“ požeških registarskih oznaka, a koji se nalazio zaustavljen na prometnoj traci jer su djelatnici trgovačkog društva s područja Požege u navedeno vozilo stavljali privremenu prometnu signalizaciju. U prometnoj nesreći 20-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Izvor: PU požeško-slavonska

 

 

Vezano
Vezano