Search
Close this search box.

IZ POLICIJSKOG IZVJEŠTAJA U Pakracu 50-godišnjakinji u prostoru škole otuđena torbica

Policijski službenici su jučer intervenirali zbog prijave krađe torbice u Pakracu. Dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege zbog otuđivanja željeznog otpada. Policija obavještava da su se protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila dva bijega s mjesta prometne nesreće. Tijekom nadolazećeg vikenda provodit će se pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja.
Prijavila krađu torbice
U četvrtak 12. svibnja policijskim službenicima je prijavila 50-godišnjakinja da joj je 10. svibnja u vremenu od 7.40 do 13 sati, u Pakracu u Bolničkoj ulici u prostorijama škole, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio žensku torbicu sa srebrnom narukvicom i osam srebrnih privjesaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
Dovršeno kriminalističko istraživanje
Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 31. ožujka do 22. travnja 2022. u blizini mjesta Alilovci provalio u odlagalište komunalnog otpada i otuđio željezni otpad. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.
Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Zagrebačkoj ulici te u mjestu Grabarju.
Najava akcije u prometu
Policijski službenici PU požeško-slavonske će tijekom nadolazećeg vikenda provoditi pojačane aktivnosti nadzora prometa usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu. Također će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere. Policija upozorava sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.
Izvor: PU požeško-slavonska
Vezano
Vezano