Search
Close this search box.

IZBORNA SKUPŠTINA MATICE UMIROVLJENIKA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE Novi predsjednik je Slavko Glavaš iz Jakšića

Slavko Glavaš iz Jakšića novi je predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije. Odlučeno je to na redovnoj izvještajno izbornoj skupštini Matice. Dosadašnji predsjednik Nediljko Nenadić iz Kutjeva bit će potpredsjednik fok će Stjepan Erjavac iz Pleternice, kao i do sada, obavljati dužnost tajnika.
Izvješće o radu u protekloj godini podnijeo je predsjednik N.Nenadić istakavši kako su svi glavni zadaci izvršeni a tu se ponajprije misli na najveća okupljanja umirovljenika – sportske i glazbene susrete, te obilježavanje Valentinova i Katarinsku zabavu. Posebno je pohvalio sportsku ekipu koja je drugoplasirana na Državnom natjecanju.
O programu rada u predstojećem razdoblju govorio je novoizabrani predsjednik Glavaš. U središtu pozornosti i nadalje će biti organizacija sportskih i glazbenih susreta, te dviju velikih zabava no, obilježit će se i Međunarodni dan žena, Dan starijih osoba kao i Dan borbe protiv nasilja nad starijim osobama. U programu rada se također našlo i poticanje članova Matice na fizičku aktivnost i bavljenje sportom primjereno starosnoj dobi, suradnja sa specijaliziranim organizacijama u cilju edukacije članova po pitanju osobne i financijske sigurnosti te zaštite od raznih oblika kriminaliteta. Nastojat će se dogovoriti s maticama gradova i općina jednodnevni izleti i odlazak na kazališne predstave u HNK u Osijeku.

Tekst i foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi